Nieuws

Foto’s Russische Telegram Channel leggen Google Pixel 3 XL vast op de gevoelige plaat

De Google Pixel 3 en 3 XL komen waarschijnlijk op 4 oktober naar de markt, maar de verwachting is dat het gezien de hoeveelheid lekken wel eens een behoorlijk saaie onthulling kan gaan worden.

De Google Pixel 2 en 2 XL zijn in oktober aanstaande beide al een jaar oud. Dat gegeven zorgt ervoor dat het duidelijk mag zijn dat Google bezig ik met de ontwikkeling van de 3e generatie Google Pixel toestellen. De Google Pixel 3 en 3 XL hebben TechPulse al een aantal keer mogen passeren in onder andere gemaakt renders door OnLeaks. Renders zijn het nu echter niet meer, de Pixel 3 XL is op de gevoelige plaat vastgelegd.

In foto’s verschenen in een Russische Telegram Channel is het toestel nu volledig zichtbaar. Ook de verpakking van het toestel, samen met de accessoires is op de foto gezet. Waar sinds vorig jaar geen audiopoort meer aanwezig was, werd er nog altijd een 3.5mm adapter meegeleverd. Het lijkt er op dat Google haar gebruikers dit jaar nog wat extra’s aan wilt bieden, er zitten namelijk Pixel Buds in de doos. Weliswaar van het USB-C variant, maar dat maakt in elk geval dat het gemakkelijker moet zijn om in de toekomst naar muziek te luisteren met een Pixel smartphone.

Nieuwe materialen

Net als vanaf het begin al in het nieuws werd gebracht lijkt de Pixel 3 XL een glazen achterkant te hebben. De foto’s tonen het toestel naar alle waarschijnlijkheid in de ‘Clearly White’ variant, die we ook van eerdere Pixel toestellen al kennen. Welke andere kleuren er beschikbaar komen is niet precies bekend, al kunnen we gezien eerdere lekken verwachten dat het blijft bij een ‘Just black’ toestel.

Aan de voorkant van het toestel is de notch duidelijk zichtbaar. Waar veel mensen het jammer lijken te vinden dat de notch zo groot is, hij is relatief small maar bevat nog altijd een hoop hardware. Belangrijk om mee te nemen is de positionering van Google Pixel toestellen. Waar eerder Nexus smartphoneswaren gericht op enthousiastelingen van Android, is dat niet meer zo het geval bij de Pixel smartphones. Google lijkt zich met de lijn meer in te zetten op het mainstream publiek, welke vaak vrij weinig geven om de intrede van een notch.

Nieuwe fabrikant

Waar eerdere Pixel toestellen uit de fabrieken van onder andere HTC en LG rolde, lijkt dit in 2018 te zijn veranderd. Berichten wijzen op een samenwerking tussen Google en Foxconn voor de productie van de Google Pixel 3 XL. Wat opvalt is dat met deze nieuwe productiepartner nieuwe lekken zich steeds meer en steeds vaker voor te lijken doen. Waar de ‘kleine’ Google Pixel 3 wordt geproduceerd is nog onbekend, voor nu blijft de berichtgeving rondom dat toestel in elk geval enorm beperkt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business