Nieuws

FaceTime-groepsgesprekken laten op zich wachten

Apple heeft in juni de functie voor FaceTime-groepsgesprekken aangekondigd. Na enkele tests besloot het bedrijf jammer genoeg dat de functie nog niet klaar is om tegelijk met iOS 12 te lanceren.

Deze herfst komt er een systeemupdate aan voor iPhones en iPads, namelijk iOS 12. De groepsgesprekfunctie voor FaceTime zit hier helaas nog niet bij. Deze functie zal pas later dit jaar verschijnen.

Apple heeft deze update voor FaceTime aangekondigd in juni. Deze laat gebruikers videogesprekken voeren met wel 32 personen tegelijk. De Animoji’s van Apple zouden bovendien ook ondersteund worden door de update zodat gebruikers verschillende digitale maskers kunnen opzetten.

Na enkele tests met de ontwikkelaarsversie van iOS 12 heeft Apple besloten dat deze software nog niet klaar is voor een officiële lancering. Het bedrijf deelde mee dat de update voor FaceTime “later deze herfst” zal plaatsvinden. Een exacte datum is er dus niet, maar iPhone en iPad-gebruikers kunnen er vrij zeker van zijn dat ze dit jaar nog met 32 mensen tegelijk een videogesprek kunnen voeren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business