Nieuws

Nieuwe Dyson robotstofzuiger kan zien in het donker

Stofzuigerfabrikant Dyson pakt uit met een nieuwe robotstofzuiger. Dit nieuwe model kan o.a. stofzuigen in het donker.

Wie niet bekend is met stofzuigermerk Dyson leeft waarschijnlijk onder een niet al te schone steen. Het bedrijf maakt al jaren kwalitatieve stofzuigers over heel de wereld. Drie jaar geleden heeft het zich ook gewaagd aan de productie van een eerste robotstofzuiger en die heeft nu ook een opvolger gekregen in de vorm van de 360 Heurist.

De voorganger van de Dyson 360 Heurist (de 360 Eye) kampte met een paar problemen, waarvan stofzuigen in het donker er eentje was. Deze nieuwe robotstofzuiger heeft hiervoor een oplossing in de vorm van een lichtring rond de bovenste camera. Verder biedt de 360 Heurist drie zuigkrachtinstellingen aan waarmee de gebruikstijd het dubbele zou kunnen zijn van de standaard van 40 minuten. Daarnaast zijn er ook andere upgrades uitgevoerd waardoor het toestel nog beter zou moeten schoonmaken dan de 360 Eye. Ook kan je de stofzuiger bedienen met behulp van een app en zelfs met spraakinvoer via Amazon Alexa.

Prijzen of lanceringsdata van het apparaat zijn nog niet bekend voor regio’s buiten China. Daar zal hij alvast op de markt komen in november voor een omgerekende prijs van zo’n €700.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business