Nieuws

RHA’s TrueConnect zijn de eerste volledig draadloze hoofdtelefoons van het Britse merk

RHA heeft al enige tijd draadloze in-ear hoofdtelefoons, volledig draadloze hoofdtelefoons had het bedrijf nog niet. Daar komt nu verandering in met de RHA TrueConnect ‘True Wireless’ hoofdtelefoons.

Vrijwel elk merk in de audiowereld ging RHA al voor, en nu komt het Britse merk gebaseerd in Glasgow voor het eerst met volledig draadloze hoofdtelefoons. Recentelijk verscheen onze uitgebreide review van de RHA MA650 draadloze hoofdtelefoon online, dat was een van de eerste stappen van het bedrijf in de draadloze wereld. De eerste volledige, of zoals merken het willen noemen “True Wireless”, draadloze hoofdtelefoon van RHA, dat is de RHA TrueConnect. Om te beginnen, mogelijk heeft het bedrijf iets teveel in de koffie van Apple gekeken voor het design, maar gelukkig lijken de TrueConnect’s niet geheel op een tandenborstel, waar de AirPods er net iets meer weg van hebben…

[related_article id=”227029″]

Net als bij alle andere volledig draadloze hoofdtelefoons is een case inclusief. Deze laadt op via USB-C, een must-have anno 2018. Gelukkig hoeft dat niet al te vaak gebeuren, aldus RHA. Zo zou een enkele lading van de hoofdtelefoon tot vijf uur aan luistertijd op moeten leveren. Daarna zou je nog viermaal extra de hoofdtelefoons op moeten kunnen laden voor in zijn totaliteit 25 uur aan batterijduur. Mocht je de meegeleverde case snel moeten opladen, dan heb je geluk: binnen 15 minuten is de case voor 50 procent weer opgeladen, dat zou in ongeveer 12 uur aan batterijduur moeten resulteren.

Verbinding

Net als met eerdere Bluetooth hoofdtelefoons van RHA is er ook ditmaal gekozen voor Bluetooth 5. Volgens RHA levert de nieuwste versie een grote besparing op in het batterijverbruik. Ook ligt de bandbreedte hoger, mits het apparaat waar de hoofdtelefoons mee verbonden zijn ook Bluetooth 5 ondersteunt. Natuurlijk is de nieuwste versie van Bluetooth ‘backwards compatible’, alle oudere Bluetooth enabled apparaten zullen dus zonder enige problemen werken met de RHA TrueConnect.

De RHA TrueConnect is verder nog IPX5 waterbestendig en zou dan ook geen problemen mogen ondervinden als je ermee in de regen zou gaan sporten. Over sporten gesproken, een paar Comply Eartips wordt meegeleverd evenals de standaard eartips van rubber. Mocht je geïnteresseerd zijn, de RHA TrueConnect is vanaf vandaag te pre-orderen voor 169,95 euro via de website van RHA. Vanaf 18 oktober gaan ze in de officiële verkoop en zullen ze ook via andere verkoopkanalen beschikbaar komen. Als je ze aan gaat schaffen, dan zal de geluidskwaliteit je waarschijnlijk wel positief verrassen, zo was ook het geval met de MA650’s. Duidelijk is dat RHA weet hoe je op de juiste manier een audioproduct moet afstellen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business