Nieuws

Spigen zet alle hoesjes voor de Google Pixel 3 en 3 XL ook maar alvast online

Alsof de Google Pixel 3 en 3 XL nog niet vaak genoeg gelekt waren, zet ook Spigen nu zijn hoesjes voor de toestellen online. Er worden nog generieke achtergronden getoond, al wijzigt dat waarschijnlijk snel genoeg na de lancering op dinsdag.
Sinds juni ligt Googles nieuwe vlaggenschip al op straat, op dat moment verspreidde OnLeaks namelijk de eerste beelden van het toestel. Sindsdien verschenen er foto’s van het toestel in het openbaar vervoer, al bleef het daar niet bij. Niet veel later werden de toestellen namelijk op de zwarte markt te koop aangeboden. Nu dat allemaal heeft plaatsgevonden kan het Spigen blijkbaar ook allemaal niet meer schelen, de Amerikaanse fabrikant van hoesjes heeft namelijk de gehele lineup voor de Google Pixel 3 en 3 XL online gezet. De afbeeldingen bevestigen wederom alle lekken over de Google Pixel 3 en 3 XL die eerder al verschenen.

Geen verrassing

Fabrikanten van hoesjes krijgen vaak lang van tevoren informatie over aankomende toestellen, vooral betreffende de afmetingen om de hoesjes te produceren. De kans is groot dat deze informatie ook al voor lange tijd beschikbaar is bij Spigen. Beelden van de voor- en achterkant zijn verder enorm gemakkelijk te verkrijgen. Wel heeft Spigen voor een generieke achtergrond voor de voorkant gekozen, dit bevestigt dat de afbeeldingen zijn gepubliceerd voordat Google deze informatie aan heeft geleverd – de hoesjes van de Google Pixel 2 en 2 XL tonen namelijk wel de beelden van de verspreide marketingmaterialen van de Pixel 2-serie.De hoesjes die Spigen dit jaar voor de Pixel 3 en 3 XL beschikbaar heeft, zijn vergelijkbaar met de serie die Spigen vorig jaar nog beschikbaar had. Daaronder vallen natuurlijk hoesjes als de Spigen Rugged Armour en Tough Armour, evenals dunnere hoesjes zoals de Thin Fit 360. Een deel van de hoesjes lijken al beschikbaar te zijn om per direct te bestellen, een andere helft staat nog op ‘Coming Soon.’ Waarschijnlijk zijn alle hoesjes ten tijde van de lancering klaar voor uitlevering, al kan dat niet met volledige zekerheid gezegd worden.

Made by Google

Ook hier is nog geen bevestiging voor, maar gezien Googles eerdere inspanning voor de Google Pixel- en Google Pixel 2-serie, is de kans groot dat Google met eigen hoesjes gaat komen. Zo had Google vorig jaar de stoffen hoesjes voor de Google Pixel 2 en 2 XL, maar heeft het bedrijf ook al langer de ‘Live Case’, deze zijn volledig naar eigen wens te configureren. Al met al dus voldoende hoesjes voor de Google Pixel 3 en 3 XL, het blijft nu wachten tot dinsdag 9 oktober voor al het nieuws dat Google ons te melden heeft.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business