Nieuws

Facebook test het terugroepen van Messenger berichten

In een testversie van de app geeft Facebook ons een hoop nieuwe kleuren en de tijdelijke mogelijkheid om Messenger berichten te doen verdwijnen.

Ook wel eens spijt gehad van een bericht dat je via Messenger stuurde? Met wat geluk is dat in de toekomst geen probleem meer, want Facebook test momenteel de mogelijkheid om voor een beperkte tijd na het verzenden berichten terug te roepen.

De informatie komt er van tech-blogster Jane Manchun Wong, die ons via een tweet informatie gaf over de “unsend” mogelijkheid. Hoe lang je juist een bericht kan verwijderen is niet meteen duidelijk uit de tweets van Wong, maar mogelijk gaat het om een periode van 30 seconden tot enkele minuten. De functionaliteit is niet te verwarren met de verwijder mogelijkheid die je nu al hebt in Messenger, daarmee wordt een bericht immers enkel en alleen uit jouw inbox verwijderd en niet die van je gesprekspartner.

De nieuwe mogelijkheid wordt al sinds lang gevraagd door Messenger gebruikers en Facebook beloofde zes maanden geleden al dat ze deze gingen toevoegen aan de chatdienst. Als deze testversie van de app uiteindelijk bij het grote publiek terecht komt, maken ze deze belofte dan ook waar.

De wijzigingen komen er samen met een interface update voor Messenger, waarin ook gradient kleuren zijn terug te vinden om te gebruiken in je gesprekken. Zulke berichten lijken ons alvast perfect om de terugroepfunctie op te testen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business