Nieuws

Kom, pak je Facebook Lasso maar!

Er komt maar geen einde aan de updates bij Facebook. Het bedrijf zou namelijk werken aan een afzonderlijke lip-syncapp, genaamd Lasso.

Als je bekend zou zijn met de app TikTok, die een paar maanden geleden Musical.ly heeft overgenomen, dan gaat Lasso je bekend in de oren klinken. Het idee achter TikTok is dat gebruikers een lip-syncvideo van maximaal 15 seconden kunnen maken. Zo simpel is het, niets meer, niets minder. Toch kent de app een enorm succes bij de jeugd en Facebook wil nu graag mee baden in dit succes. Daarom werkt het nu aan een eigen lip-syncapp, namelijk Lasso.

Gisteren kwam Facebook nog met een hoop muzikale nieuwigheden voor de Facebook Verhalen aanstormen. Hier zat o.a. een kleine, niet meteen noemenswaardige update bij voor een functie genaamd Lip Sync Live. De naam zegt in feite al wat het doet, dus veel meer woorden moeten hier niet aan vuilgemaakt worden. Techcrunch heeft nu echter informatie verkregen dat Facebook werkt aan een afzonderlijke app om te lip-syncen en dat die de naam Lasso zal meekrijgen.

Een exacte kopie van TikTok zal Lasso niet zijn, al zullen de apps wel sterk op elkaar lijken. Het grootste verschil zal zijn dat TikTok zich moet beperken tot video’s van 15 seconden, waar deze bij Lasso ook langer mogen zijn door bepaalde deals die Facebook heeft afgesloten. Tot slot is de app voornamelijk gericht op tieners, aangezien zij de grootste groep gebruikers zijn van TikTok en Facebooks huidige lip-syncfuncties.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business