Nieuws

Nieuwe Nokia-telefoon gespot bij FCC

HMD Global lanceerde in 2018 de ene Nokia-telefoon na de andere en het lijkt erop dat ze dat momentum ook in 2019 willen aanhouden.

Verschillende nieuwswebsites, waaronder AndroidAuthority, berichten over een onaangekondigde Nokia smartphone. Op de website van de Federal Communications Commission (FFC, Amerikaans overheidsorgaan dat verantwoordelijk is voor de regelgeving rond telecom) zijn namelijk aanwijzigingen opgedoken naar een nieuwe Nokia smartphone.

Het zou gaan om een low-end smartphone waar voorlopig naar wordt gerefereerd als de Nokia TA-1124. De telefoon zou gebruikmaken van een Snapdragon 439 chipset, dubbele 13MP en 5MP camera, 8MP selfie camera, 32GB opslag, 2GB RAM, een 5,99-inch scherm en een batterij die rond de 3400 mAh ligt. Vermoedelijk zal de telefoon draaien op een quasi onaangetaste versie van Android 9 Pie.

Variant van Nokia 3.1 Plus?

De specificaties vertonen veel gelijkenissen met de Nokia 3.1 Plus. Sterker nog, enkel de processor en de hoeveelheid RAM-geheugen verschillen. Het zou hier dus weleens om een variant van de 3.1 Plus kunnen gaan. Mogelijk zal HMD Global de telefoon aankondigen op CES in januari.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business