The Hub Wijnegem

In het Wijnegems Shopping Center is 'The Hub' geopend, een ruimte waar mannen kunnen ontspannen na het winkelen.

Advertentie

Mannen die deze maand onder lichte dwang mee moeten naar het shoppingcenter in Wijnegem om soldeninkopen te doen, hebben geluk. In plaats van een hele dag lang fysieke arbeid te verrichten door tientallen zakjes te dragen en wortel te schieten in veel te warme winkels, kan je nu rustig gaan uitrusten in The Hub, een winkelruimte die is omgetoverd tot een echte man cave.

240 vierkante meter, zoveel ruimte heb je ter beschikking in The Hub, die staat gevuld met kickertafels, biljarttafels, TV-schermen met bijbehorende zetels en gameconsoles en een enorm lange bar van zes meter.

In een statement aan Het Laatste Nieuws, had Wijnegem Shopping Center Manager Katrien Geysen het volgende te zeggen: β€œIn dit walhalla voor mannen kunnen ze de tijd op een leuke en aangename manier doden, aan alles is gedacht: gaming, live sport op tv, biljart, darts, kranten en tijdschriften.”

The Hub zal nog heel 2019 op het gelijkvloers van het shoppingcenter vertoeven, om dan opnieuw te verdwijnen. De locatie is dagelijks geopend van 9 tot 20 uur (vrijdag tot 21 uur) en vrouwen zijn uiteraard ook welkom. Meer kan je zien in onderstaand filmpje.

Advertentie