Nieuws

Nieuwe Twitter webinterface heeft emoji-knop

Een editknop is er nog steeds niet, maar Twitter heeft wel wat andere aanpassingen klaar staan voor zijn gebruikers. Een nieuwe emoji-knop bijvoorbeeld.

Begin deze maand schreven we al dat Twitter met een hele reeks updates ging komen die het platform makkelijker om te gebruiken moeten maken. In afwachting van de grote veranderingen, zoals de online status-indicators, komt Twitter nu al met enkele designaanpassingen en kleine tweaks die je sociale leven vlotter moeten doen verlopen.

Zij die graag allerhande gezichtjes gebruiken in hun conversaties zullen kunnen genieten van een gloednieuwe emoji-knop in het berichtvenster. Net wat we allemaal nodig hadden. De grootste wijziging komt er echter in de overschakeling van drie kolommen met informatie naar slechts twee. Trends en volgsuggesties verschijnen nu aan de rechterkant van je scherm, zodat er links meer plaats is voor tweets en er dus minder snel gescrold moet worden. Verder zal je ook nog kleine visuele aanpassingen zien verschijnen, bijvoorbeeld om een duidelijker overzicht te geven van wie er nu juist deelneemt aan een conversatie.

Het zal ongetwijfeld een hele aanpassing worden voor velen en als het verleden ons iets geleerd heeft, dan is het dat niet iedereen hier even goed mee om kan. De negatieve reacties vallen voorlopig echter nog wel mee, al vragen velen zich af waarom er een nieuwe emoji-knop kan toegevoegd worden maar nog steeds geen editknop.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business