Moto G4 Plus

Motorola komt zijn belofte eindelijk na en zal zijn Moto G4 Plus-toestellen voorzien van een update naar Android 8.1 Oreo.

Advertentie

Voor gebruikers van de Moto G4 Plus van het smartphonemerk Motorola is het lange wachten bijna voorbij. De update naar Android 8.1 Oreo wordt namelijk sinds dit weekend verspreid in de VS en het is de bedoeling dat de update ook spoedig naar de rest van de wereld wordt verspreid.

De release notes voor de update zijn reeds te vinden op de Amerikaanse ondersteuningspagina voor de Moto G4 Plus. Naast de update van het besturingssysteem zullen er ook enkele beveiligingsupdates doorgevoerd worden en worden er enkele bugs verholpen waardoor het hele systeem wat stabieler moet worden.

Opmerkelijk hier is dat Motorola al in september 2017 aankondigde dat het bezig was aan deze update voor de Moto G4 Plus. De update leek dan ook een stille dood gestorven te zijn, maar dat is dus niet het geval.

Wanneer de update zal verschijnen voor de Belgische en Nederlandse modellen van de Moto G4 Plus is tot slot niet nauwkeurig aangegeven. De update is alvast onderweg, dat is zeker.

Advertentie