chromebook flip c434

Op CES kondigde Asus de nieuwe Chromebook Flip C434 aan. In april komt het toestel ook tot bij ons met een richtprijs vanaf 599 euro.

De Consumer Electronics Show in Los Angeles is bijna twee maanden geleden en intussen krijgen we meer informatie over wanneer al die nieuwe producten ook tot bij ons zullen komen. Zo kondigde Asus de Chromebook Flip C434 aan, waarvan er nu ook een lanceringsmaand bekend is geworden voor de Benelux. Een exacte datum is er niet, maar er wordt verwacht dat het toestel in april te koop zal zijn via diverse kanalen.

Op het vlak van specificaties is het niet geheel duidelijk welke modellen we hier zullen krijgen. Wat betreft de CPU zijn er namelijk drie verschillende opties: Intel Core M3-8100Y, Intel Core i5-8200Y en Intel Core i7-8500Y. Daarnaast kan je maximaal 8GB RAM-geheugen en 128GB interne opslag krijgen. Er zijn dus ook configuraties met minder gigabytes, maar hoe de combinaties van CPU, RAM-geheugen en interne opslag er precies uit zullen zien, is nog niet geheel duidelijk. De beginprijs ligt hiervoor op 599 euro, maar ook hier weten we nog niet welke hardware hier exact bij hoort.

De andere specificaties liggen daarentegen wel vast. Het scherm van de Chromebook Flip C434 zal 14 inch groot zijn met een resolutie van 1.920×1.080p (Full HD) en kan je 360 graden draaien zodat je hem ook als tablet kan gebruiken. Tot slot krijgen we nog twee USB-C-poorten en een traditionele USB-A-aansluiting.