Nieuws

Specificaties en prijs OnePlus 7 Pro uitgelekt

Een dag voor de officiële lancering van de OnePlus 7 Pro is zowat alles wat er te weten valt over de smartphone bekend geworden, waaronder ook de prijs.

Wie heeft er nog een officiële lancering nodig om informatie te krijgen over producten? Wij alleszins niet, want hoewel de OnePlus 7 Pro morgen pas gelanceerd wordt, is zonet alle informatie over de smartphone uitgelekt. Het gaat hier om zowel de technische specificaties als de prijs van de verschillende modellen.

We beginnen met de technische specificaties van de drie modellen, die onderling verschillen op het vlak van interne opslag en RAM-geheugen. Er is een variant met 6 GB RAM en 128 GB interne opslag, een variant met 8 GB RAM en 256 GB interne opslag en tot slot het racepaard van de bende met 12 GB RAM en 256 GB interne opslag. De overige specificaties zien er als volgt uit:

  • Scherm: 6,67 inch AMOLED met vingerafdrukscanner
  • Beeldkwaliteit: 3120 x 1440 pixels (WQHD) met maximaal refresh rate van 90 Hz
  • SoC: Snapdragon 855
  • Grafische kaart: Qualcomm Adreno 640
  • Camera’s achteraan: 48 MP (f/1.6), 16MP-groothoeklens (f/2.2, 117°), 8MP-zoomlens (f/2.4, 3x optische zoom)
  • Frontcamera: 16MP-pop-upcamera
  • Batterij: 4.000 mAh met Warp Charge (30W) via USB-C (geen draadloos laden)

Tot slot zijn ook de prijzen uitgelekt voor de drie verschillende modellen van de OnePlus 7 Pro. Voor het model met 6 GB RAM en 128 GB opslag betaal je 699 euro, voor het model met 8 GB RAM en 256 GB opslag betaal je 749 euro, en voor het topmodel met 12 GB RAM en 256 GB opslag betaal je 819 euro.

Hiermee doet OnePlus een schepje bovenop zijn prijzen van de OnePlus 6T en komt het in het vaarwater van andere smartphonefabrikanten. In het verleden wist OnePlus zich telkens van de concurrentie te onderscheiden door zijn lage prijzen, maar met deze jaarlijkse prijsstijging kan het die positie wel eens gaan verliezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business