Bullets Wireless 2: oortjes voor OnePlus-smartphones

Naast de OnePlus 7 en 7 Pro liet OnePlus nieuwe draadloze oortjes zien, de Bullets Wireless 2. Er zijn veel verschillen met de eerste generatie.

OnePlus bracht in 2018 zijn eerste generatie van de Bullets Wireless, een paar draadloze oortjes, uit. Het bedrijf moest wel, aangezien het de hoofdtelefoonpoort had ingeruild voor een grotere batterij. De oortjes bleken erg populair bij OnePlus-eigenaren: een groot deel van de tijd waren ze simpelweg niet te koop, omdat ze waren uitverkocht. De run op de Bullets Wireless was onder meer het gevolg van zijn lage prijs van 69 euro. Met de nieuwe oortjes kan je niet meer genieten van het lage prijspunt, de prijs is gestegen naar 99 euro. Maar andere redenen waarom je de bullets zou willen kopen, zijn er wel degelijk. Zo zou de batterij van de Bullets Wireless 2 een stuk langer meegaan en zouden ze comfortabeler in je oren zitten.

Bullets Wireless 2

Samen met de OnePlus 7-serie kondigde OnePlus op dinsdagavond tevens de Bullets Wireless 2 aan. Een van de belangrijkste wijzigingen van de oortjes is dat ze een rondere vorm mee hebben gekregen. Daardoor zouden ze een comfortabelere pasvorm hebben. Verder brengen de nieuwe Bullets een wijziging mee aan de knoppen. Qua lay-out is er niks nieuws, maar er is nu wel een knop om direct de Google Assistant te activeren. Via dezelfde knop kan je de oortjes in ‘pairing modus’ krijgen voor de Bluetooth-verbinding. Met de andere knoppen kan je het volume bedienen.

Het verbinden van de oortjes verloopt via versie 5.0 van het Bluetooth-protocol. Met behulp van een quick-pairing functie verbindt je de Bullets Wireless 2 met een OnePlus-smartphone, vergelijkbaar met de functionaliteit van de Galaxy Buds of de AirPods voor de iOS-smartphones. Ook is er ondersteuning voor AptX en AptX HD, standaarden van Qualcomm voor een lagere latency via Bluetooth. Per oortje zijn er drie drives aanwezig, twee Knobles armature-drivers voor de mids- en higs, gecombineerd met een derde driver voor de low-end frequenties.

Langere batterijduur

OnePlus geeft aan dat je met de nieuwe oortjes een batterijduur van 14 uur kan behalen. Ben je sneller dan verwacht door de uurtjes heen gekropen, dan kan je de Bullets snel opladen. Er is namelijk ondersteuning voor het Warp Charge-protocol. Daarmee laden de oortjes in slechts tien minuten voldoende bij om weer tien uur mee te gaan. OnePlus maakt het besparen van je batterij echter vrij gemakkelijk: klik de magneten in de twee oortjes tegen elkaar aan, en de oortjes zijn in enkele seconden uitgeschakeld. Haal je de magneten weer van elkaar af, dan maken ze rap verbinding met je telefoon. De Bullets Wireless 2 zijn vanaf 21 mei bij OnePlus te koop voor 99 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business