TechPulse weekoverzicht logo

In dit nieuwsoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!

Ben je wat achterop geraakt met het technologienieuws de voorbije week? Of wil je nog even het belangrijkste nieuws opnieuw lezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de belangrijkste nieuwsberichten die op TechPulse zijn verschenen.

Gerelateerde artikelen

OnePlus 7 Pro Review: de beste smartphone-ervaring voor 709 euro

OnePlus blijkt al jaren favoriet bij menig smartphonegebruiker. Ditmaal laat het Chinese bedrijf een nieuwe kant zien: de OnePlus 7 Pro zit vol met innovatie. Is het, net zoals eerdere OnePlus-smartphones, weer een goede aankoop?

Google trekt Android-licentie van Huawei in: wat zijn de gevolgen?

Niet alleen Google breekt alle banden met het Chinese Huawei, maar ook andere Amerikaanse technologiebedrijven zetten een punt achter de samenwerking.

Huawei mag bestaande smartphones tot 19 augustus van updates voorzien

Huawei mag bestaande toestellen in ieder geval tot 19 augustus voorzien van software-updates; dit werd bekend nadat het Amerikaanse ministerie van handel een tijdelijke handelslicentie aan Huawei gaf.

“Tesla Autopilot is dommer dan menselijke bestuurders”, aldus nieuw rapport

Gaat Tesla te snel in zijn ontdekkingsreis naar volledige autonoom rijden? De meningen verschillen duidelijk.

Samsung rolt Galaxy Watch Active-functionaliteiten uit naar oudere smartwatches

Samsung blijft sterk in het ondersteunen van zijn smartwatches. De Galaxy Watch, Gear S3 en Gear Sport ontvangen namelijk allemaal een update met onder andere een nieuwe interface. 

Apple MacBook Pro ontvangt ‘nieuw toetsenbord’ en octacore-processoren

Apple ontving de afgelopen jaren veel kritiek voor het Butterfly-toetsenbord op zijn MacBook Pro en Air-modellen, het bedrijf volgt met een nieuwe poging om dat op te lossen tezamen met nieuwe processoren.

‘Huawei’s eigen besturingssysteem verschijnt mogelijk in de herfst’

Huawei staat, na de blokkade vanuit de Verenigde Staten, onder druk om te presteren. Volgens het bedrijf zou het tegen eind 2019 of juist begin 2020 zijn vervanger voor Android gereed hebben.