TechPulse weekoverzicht logo

In dit nieuwsoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!

Ben je wat achterop geraakt met het technologienieuws de voorbije week? Of wil je nog even het belangrijkste nieuws opnieuw lezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de belangrijkste nieuwsberichten die op TechPulse zijn verschenen.

Gerelateerde artikelen

Google Maps heeft nu ook snelheidsmeter

Gebruik jij nog een klassieke GPS? Google Maps is juist een beetje beter geworden dankzij de toevoeging van een snelheidsmeter in een nieuwe update.

Wifi 6: wat moet u weten?

Tegen 2021 zou de nieuwe wifistandaard Wifi 6 moeten gelanceerd zijn bij het grote publiek. De nieuwe standaard heeft tal van voordelen zoals snelheid, veiligheid en vooral; zuiniger surfen!

Huawei verlaagt smartphoneproductie na handelsverbod VS

Als gevolg van de VS-ban heeft Huawei haar bestellingen bij hoofdleverancier Foxconn moeten verlagen. Maar Huawei heeft een plan B klaarstaan.

Philips Hue Smart Plug verschijnt waarschijnlijk dit najaar

Er is informatie vrijgekomen over de najaarscollectie van de Philips Hue-producten voor smart homes. Zo zou er Philips Hue Smart Plug op komst zijn.

Apple introduceert eindelijk een vernieuwde Mac Pro

Apple heeft sinds 2013 geen vernieuwingen meer aangebracht aan de cilindervormige Mac Pro. Vanaf de herfst vult een kaasschaver zijn plek op, met tot 1,5TB RAM en een 28-core Intel Xeon.

Google lanceert Nest-adapter voor iedereen

Ninety7 maakt voor Google's Nest een adapter die het mogelijk maakt om de slimme deurbel te installeren in alle huizen en gebouwen. Een welgekomen extra!

Rechter verbiedt verkoop Asus Zenfone-smartphones in India

Asus heeft in India een rechtszaak verloren tegenover Telecare Network India, daardoor zal het per eind juli geen ZenFone-smartphones meer mogen verkopen in India.