Nieuws

Ubisoft lanceert Uplay+ abonnementendienst voor games

Ubisoft heeft op de E3-beurs in Los Angeles zijn nieuwe abonnementendienst aangekondigd. Uplay+ verschijnt op 3 september.

Op de jaarlijkse E3 beurs in Los Angeles, werd dit weekend al een enorme hoeveelheid nieuwe games voorgesteld aan het grote publiek. Daar bleef het echter niet bij, want net zoals dat het geval is in televisieland, worden er steeds meer abonnementendiensten geïntroduceerd. Zo kondigde Microsoft de Xbox Game Pass voor PC aan, maakten we kennis met Origin Access en stelde het Franse Ubisoft Uplay+ voor aan hun fans, een abonnementsformule die vanaf 3 september beschikbaar zal zijn en spelers toegang geeft tot de gigantische catalogus van het bedrijf.

Uplay+ geeft fans toegang tot de enorm catalogus aan games die de Franse gamestudio de laatste decennia heeft verzameld. In totaal gaat het over meer dan 100 titels, die volledig beschikbaar zullen zijn en dat inclusief hun premium opties, seizoenspassen en DLC (downloadable content). Verder geeft de abonnementendienst je ook toegang tot betatests van nieuwe game én early acces, waardoor je nieuwe games enkele dagen voor de lancering al kan spelen. De dienst zal beschikbaar zijn voor PC en, na de lancering van het platform, ook op Google Stadia.

Wat kost Ubisoft Uplay+?

Uplay+ zal beschikbaar zijn vanaf 3 september voor een prijs van 14,99 euro per maand. Dat is geen klein bedrag, maar wie de stap neemt zal zich alvast niet snel vervelen, want de service zal in de toekomst vanaf de dag van release de nieuwste games van het bedrijf bevatten, waaronder het net aangekondigde Watch Dogs Legion en Ghost Recon: Breakpoint. Wie nog niet helemaal overtuigd is, kan zich nu al inschrijven op de Uplay-website om op het moment van lancering een gratis proefperiode van een maand te ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business