Nieuws

Proximus zet Skynet.be stop

Proximus stopt met Skynet.be. De bekendste portaalsite van België maakt plaats voor de nieuwe proximuspickx.be.

Jullie kennen het ongetwijfeld: Skynet. Eén van de grootste merken uit de Belgische internetgeschiedenis zal vanaf 1 juli verdwijnen. Proximus stopt met Skynet.be en vervangt deze met proximuspickx.be. Pickx is de nieuwe tv-formule van het telecombedrijf die gisteren werd gelanceerd.

Sinds 1995

Allereerst is het niet onbelangrijk om mee te geven dat de @skynet.be mailadressen gewoon zullen blijven bestaan. Indien je nog zo’n mailadres hebt, hoef je dus niets te doen.

Skynet ontstond in 1995 als een kleine internetprovider. Drie jaar na zijn ontstaan werd het al opgeslokt door telecomgroep Belgacom. Die laatste maakt van Skynet.be een grote portaalwebsite vol nieuws, film en entertainment.

Echter maakt Proximus hier nu een einde aan. De portaalwebsite was sowieso de laatste jaren al op de achtergrond geraakt. Door de lancering van Proximus Pickx moet Skynet nu plaatsmaken voor zijn nieuwkomer. De nieuwe website zal wel gelijkaardige inhoud aanbieden als voordien, maar zal vooral gefocust zijn op innovatie en de nieuwe services van de telecomaanbieder. Volgens het bedrijf zelf zou Skynet.be nu nog zo’n 800.000 bezoekers hebben. Die mensen kunnen vanaf 1 juli terecht op proximuspickx.be.

Rest in peace, Skynet. Het ga je goed!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business