TechPulse weekoverzicht logo

In dit nieuwsoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!

Ben je wat achterop geraakt met het technologienieuws de voorbije week? Of wil je nog even het belangrijkste nieuws opnieuw lezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de belangrijkste nieuwsberichten die op TechPulse zijn verschenen.

Gerelateerde artikelen

Waze krijgt toegang tot Google Assistant

De populaire navigatie-app Waze wordt weldra nog een beetje beter dankzij de integratie van Google Assistant. "Waze, neem een binnenweg!"

Test-Aankoop reageert op prijsverhoging Telenet: ‘Meer concurrentie nodig’

In een reactie op de tariefstijging bij Telenet laat Test-Aankoop weten dat er dringend meer concurrentie nodig is op de telecommarkt.

Xiaomi lanceert zijn Mi Band 4

Zoals beloofd lanceerde Xiaomi vandaag zijn langverwachte Mi Band 4. De opvolger van – ja, uiteraard – zijn Mi Band 3. De 4e generatie heb je vanaf 28 euro met slaapmonitor en automatische bewegingstracker.

Proximus lanceert vernieuwde tv-app Pickx

Proximus lanceert vandaag zijn vernieuwde tv-aanbod en een nieuwe applicatie met de naam Pickx. Dit is Proximus' antwoord op de veranderende tv-wereld.

‘Huawei stopt de ontwikkeling van zijn Matebook-laptops’

Huawei lanceerde in 2018 zijn eerste Matebook-laptops voor de Westerse-markten. Inmiddels zou het de ontwikkelingen hebben stopgezet, als gevolg van het handelsverbod met de Verenigde Staten.

Dropbox lanceert nieuwe all-in one desktopapp

Dropbox lanceert zijn nieuwe desktopapplicatie. Al jouw favoriete tools als Trello of Slack in 1 applicatie. Dit is de nieuwe Dropbox.

Luister nu TechPod #21 – Proximus Pickx, ik kies jou!

In episode 21 van TechPod hebben we het onder andere over Proximus Pickx, de Google Pixel 4 en ook Facebook is weer van de partij.