TechPulse weekoverzicht logo

In dit nieuwsoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!

Ben je wat achterop geraakt met het technologienieuws de voorbije week? Of wil je nog even het belangrijkste nieuws opnieuw lezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de belangrijkste nieuwsberichten die op TechPulse zijn verschenen.

Gerelateerde artikelen

Autonome Volvo-vrachtwagens halen eerste echte job binnen

Volvo's autonome vrachtwagen 'Vera' heeft zijn eerste job binnen. Een samenwerking met logistieke partner DFDS geeft Vera een eerste kans in de echte wereld.

Luister nu TechPod #22 – Facebook Libra of toch maar vikingmunten?

Vorige week kwam Facebook slechts kort aan bod in TechPod, maar met de lancering van de Libra-cryptomunt kunnen we niet anders dan hier uitgebreid over praten.

Genius spant rechtszaak aan tegen Google wegens gekopieerde liedjesteksten

Aan de hand van een klein detail heeft Genius opgemerkt dat Google zijn data voor liedjesteksten kopieerde zonder daarvoor toestemming te hebben.

Tech Tip: Google Assistant instellen en gebruiken

Na lang wachten kwam vorig jaar de Nederlandse Google Assistant beschikbaar, maar in België was het nog even langer wachten op de ondersteuning. Gelukkig is hij er nu eindelijk. Hallo, Google!

Motorola One Action: specificaties en beelden gelekt

Informatielekken beginnen een gewoonte te worden bij Motorola. Intussen weten we zowat alles over de nieuwe Motorola One Action.

(Update) Huawei houdt rekening met daling smartphoneverkoop tot 60%

(Update) Huawei bereidt zich voor op een daling in de smartphoneverkopen van 40 tot 60%. Kan de verkoop van de Honor 20 nog iets redden in Europa?

Microsoft experimenteert met Office-toets op toetsenborden

Als het van Microsoft afhangt, dan komt er binnenkort een nieuwe knop op onze toetsenborden; namelijk de Office-toets.