Nieuws

Elon Musk: ‘er komt geen vernieuwde Model S of X’

Elon Musk schetst op Twitter een toekomstbeeld over Model S en X.

Eigenaars van een Tesla kunnen hun hoop op een vernieuwd model diep wegsteken.

CEO Elon op Twitter

In een tweet geeft Elon Musk antwoord op de vraag van een Tesla-fan wanneer er een nieuwe versie van Model X aankomt. Elon benadrukt in zijn tweet meteen dat er geen vernieuwde versie van Model S of Model X zal komen. Wel spreekt hij van een aantal kleinere aanpassingen die de modellen moeten verbeteren.

Bovendien geeft hij aan dat de meest significante wijziging Model 3 is en dat ze daar de laatste jaren hebben op ingezet. Zowel Model S als X zullen dus hetzelfde blijven afgezien van een aantal kleine verbeteringen.

Wat brengt de toekomst

De vraag is nu natuurlijk wat de Amerikaanse autobouwer wel van plan is met deze twee modellen? Gaat Elon zijn twee vlaggenschepen uitfaseren en de productie stopzetten? Zo’n vaart zal het wel niet lopen aangezien voornamelijk Model S het bedrijf mee op de kaart heeft gezet. Echter verkoopt Model S wel een pak minder goed dan Model 3. Van S zijn er dit jaar 17.650 verkocht terwijl er van Model 3 77.550 over de toonbank gingen. Uiteraard heeft dit ook wel te maken met de lagere prijs van Model 3.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business