Nieuws

Twitter showt nieuw ontwerp website

Twitter.com is helemaal vernieuwd! De website is nu sneller, heeft een verbeterde zoekfunctie en is meer gepersonaliseerd.

Het heeft even geduurd, maar het is er dan eindelijk; het nieuwe ontwerp van Twitter.com. Het bedrijf heeft bekendgemaakt dat ze de vernieuwde website vanaf nu wereldwijd gaan uitrollen.

Onze eerste indruk is dat de website nu meer lijkt op de apps van Twitter. Het bedrijf wilde het voor gebruikers makkelijker maken om gesprekken te volgen op het platform. Het doel was dan ook om de look en feel van de site meer te laten overeenkomen met de apps die je gebruikt op je mobiele apparaten. In een korte video laat Twitter weten dat zij voor de input vooral hebben geluisterd naar hun gebruikers.

credit: Twitter

Grotere letters

De revisie zorgt ervoor dat je makkelijker toegang krijgt tot functies als Explore, Bookmarks, Lists, Direct Messages en je eigen profiel. Deze zijn nu links van de pagina te vinden.  Je hoeft dus als je aan iets nieuws wilt beginnen, niet meer te switchen tussen verschillende tabbladen, iets wat bij veel mensen de nodige irritatie opriep. Wat verder opvalt is dat de letters een stuk groter zijn, de achtergrond is meer wit en de trending topics staan nu rechts. Verder is de dark mode nog donkerder gemaakt en zijn er nog meer kleuropties die je kunt selecteren om je profiel zo persoonlijk mogelijk te maken.

Meerdere profielen

Misschien gebruik je Twitter niet alleen voor privédoeleinden, maar beheer je ook een Twitter-bedrijfspagina. Om makkelijk te kunnen wisselen tussen twee of meerdere profielen heeft het platform ook een aanpassing gedaan. Je kunt nu direct vanaf de navigatie aan de zijkant switchen naar je andere profiel, je hoeft dus niet meer elke keer in- en uit te loggen.

Vanaf deze maand zal het nieuwe ontwerp van Twitter.com voor iedereen beschikbaar worden

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business