mobile vikings only data

Met zijn voordelige Only Data-tariefplan richt Mobile Vikings zich op de intensieve datagebruikers voor wie bellen en sms’en geen noodzaak meer zijn.

De oorlog in het Belgische telecomlandschap gaat verder en wederom is het Mobile Vikings dat uitpakt met een nieuw wapen. De budgetgerichte telecomprovider heeft nu een Only Data-tariefplan gelanceerd. Dit tariefplan wordt gelanceerd in de vorm van een herlaadkaart waarbij gebruikers voor 15 euro maar liefst 8GB aan mobiele data krijgen, maar weliswaar geen enkele gratis sms of belminuut.

WhatsApp en Messenger overheersen

Mobile Vikings geeft aan dat het zich hiermee richt op de jongere generatie die voornamelijk WhatsApp en Messenger gebruikt om berichten te sturen en te bellen. Noodnummers bellen en oproepen/sms’en ontvangen is natuurlijk nog wel gratis. Dit tariefplan kan daarnaast ook handig zijn voor eigenaars van een tablet/laptop met LTE-ondersteuning waarin je een simkaart kan invoegen, zodat zij onderweg niet de hotspot van hun smartphone moeten gebruiken.

In juni lanceerde Mobile Vikings nog zijn Unlimited Da Da Ta-abonnement waarbij gebruikers voor 29 euro onbeperkte mobiele data kunnen krijgen. Met dit nieuwe tariefplan voor herlaadkaarten is het dataplaatje nu compleet, waardoor Mobile Vikings mogelijk de meest aantrekkelijke provider is geworden voor gebruikers die veel data willen voor weinig geld.

Andere vernieuwingen

Naast dit nieuwe tariefplan zijn er ook enkele updates aangebracht aan de andere tariefplannen. Zo is er een nieuw herlaadtarief van 20 euro waarbij je 6GB data en 60 belminuten krijgt. Mobile Vikings zullen tot slot voortaan onbeperkt en gratis kunnen bellen naar andere Vikings.

Gerelateerde artikelen

Mobile Vikings lanceert onbeperkt abonnement voor 29 euro

Mobile Vikings lanceert 'Unlimited DA DA TA'. Een onbeperkt abonnement voor maar 29 euro. Met dit nieuwe aanbod breekt het bedrijf de markt open.