LG V60 ThinQ IFA 2019

Stelt LG tijdens IFA 2019 de V60 ThinQ smartphone voor met 3 schermen? Een teaser video laat alvast weinig aan de verbeelding over.

Smartphoneproducent LG heeft gisteren zijn uitnodiging voor IFA 2019 in Berlijn de wereld ingestuurd. De invite, die bedoeld is als een teaser voor de aankondigingen tijdens de beurs, is zoveel meer dan dat. Het korte filmpje toont immers exact wat we van LG kunnen verwachten tijdens de elektronicabeurs in Berlijn en dat is een smartphone met drie schermen. 

Dat de aankondiging er nu juist komt, is geen verrassing. Samsung heeft morgen immers een eigen evenement gepland en LG wil natuurlijk zo weinig mogelijk ogen daarop gericht hebben. Het marketingdepartement heeft alvast zijn best gedaan, want de korte video toont ons een 8-bit spelletje met een personage dat plots door de rand van het scherm overstapt naar een tweede scherm om zo uiteindelijk IFA te bereiken. De telefoon wordt dichtgeplooid en een derde scherm verschijnt, met daarop de datum en tijd van de persconferentie op IFA. 

Wie een concurrent voor de Galaxy Fold verwacht, lijkt er echter aan te zijn voor de moeite, want het tweede scherm lijkt volledig op zichzelf te staan en het lijkt dus meer een extra add-on te zijn in plaats van deel van het toestel. Het is niet de eerste keer dat LG zoiets probeert, want ook de V50 ThinQ had een extra scherm beschikbaar als optioneel accessoire in enkele landen. We zijn dan ook relatief zeker dat dit de V60 ThinQ zal worden, maar voor de officiële aankondiging is het wachten tot 6 september 2019 om 10 uur.