Nieuws

Uitgelekte foto van Nokia 7.2 toont drie camera’s

HMD Global lanceert Nokia-telefoons als een sneltrein en de Nokia 7.2 lijkt de volgende trein te zijn die arriveert. Dankzij een uitgelekte afbeelding, weten we nu ook dat die telefoon drie camera's bevat op de achterkant.

Een medewerker van Zeiss, de fabrikant van lenzen op tal van Nokia-telefoons, heeft even gepronkt met een afbeelding van de Nokia 7.2 op Twitter. Op die afbeelding zien we de achterkant van de telefoon en – logischerwijze – vooral de camera’s. Zo weten we alvast dat de telefoon beschikt over drie camera’s die samen met een flitser gegroepeerd werden in een verhoogd camera-eiland. Onder dat eiland vinden we een vingerafdrukscanner. Volgens de geruchten zou het gaan om een 48-megapixelcamera. De afbeelding van Joachim Kuss, de Zeiss-medewerker, is ondertussen weer verdwenen van Twitter.

Eerder lekten er reeds renders uit van de telefoon, gebaseerd op telefoonhoesjes die uitlekten. Op die renders zien we bijvoorbeeld dat het toestel beschikt over een waterdruppelnotch en dunne bezels. Die renders toonden toen eveneens een camera-eiland met drie camera’s en een flitser, alleen was het eiland daar niet verhoogd.

Naar alle waarschijnlijk zal HMD Global de nieuwe telefoon onthullen op IFA in Berlijn op 5 september. Ook de Nokia 6.2 en 5.2 zouden daar de revue passeren als we de geruchten mogen geloven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business