Nieuws

Sony Xperia 2 lekt via renders en persbeelden

Enkele maanden na het verschijnen van de Sony Xperia 1, staat er al een opvolger klaar om aangekondigd te worden tijdens IFA. Is dit de Sony Xperia 2?

De Sony Xperia 2 is het afgelopen weekend twee keer gelekt. De eerste keer gebeurde dit via persfoto’s bedoeld voor technologiebeurs IFA, waar de telefoon hoogstwaarschijnlijk zal aangekondigd worden en de tweede keer via renders. Daarop was te zien dat de smartphone van Sony beschikbaar zal zijn in drie kleuren, namelijk zwart, blauw en donkerrood.

Wat zijn de specificaties van de Sony Xperia 2?

Over de specificaties van dit nieuwe model is momenteel nog niets geweten, buiten het feit dan dat de smartphone opnieuw een dimensie van 21:9 zal hebben en dat er achteraan 3 camera’s zijn voorzien. De voorkant lijkt nog steeds niet 100 procent scherm te zijn want boven- en onderaan vinden we zwarte balken terug. 

We kunnen alvast wel een gokje wagen over de inhoud van de Xperia 2. Zo vermoeden we niet dat Sony zijn chipset zal upgraden naar de Snapdragon 855 Plus en dus opnieuw gebruik zal maken van de Snapdragon 855, die ook in de Xperia 1 zit. 6 GB RAM-geheugen is ondertussen de nieuwe norm en 128 GB interne opslag is ook een zekerheid. Op de renders is ook opnieuw de vingerafdrukscanner aan de zijkant te zien, die we ook zagen in de Xperia 1. 5G verwachten we nog niet, omdat de Xperia 2 vooral een tussenmodel lijkt te worden. 

De smartphone wordt immers aangekondigd enkele maanden na de verschijning van de Xperia 1, wat heel snel lijkt voor een volwaardige opvolger. Het is met andere woorden mogelijk dat dit toestel niet de naam Xperia 2 zal dragen, maar een andere benaming zal krijgen, zoals Xperia 1S of 1T zoals we zien bij fabrikanten zoals Apple en OnePlus.

Render via WinFuture

Officiële aankondiging

Hoe dan ook, we zullen meer te weten komen tijdens de persconferentie die Sony op 5 september zal houden tijdens IFA 2019 in Berlijn. TechPulse zal op de beurs aanwezig zijn om jullie al het nieuws heet van de naald te brengen. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business