Nieuws

Telenet lanceert in stilte nieuwe formule ‘Tadaam’

Telenet heeft een splinternieuwe formule gelanceerd. Tadaam moet vermoedelijk concurreren met de Love-formule van Orange.

Telenet heeft in alle stilte een nieuw soort formule met internet en tv gelanceerd. De nieuwe formule heet ‘Tadaam’ en is al beschikbaar in België.

Tadaam = 2 formules

Bij Tadaam krijg je de keuze uit twee formules. De eerste formule kost 40 euro per maand. Voor 40 euro krijg je ongelimiteerde data, snelle 4G/WiFi overal in België (30 mbps), toegang tot meer dan 30 tv-kanalen in HD. Echter heb je bij deze formule wel maar toegang tot 1 scherm tegelijk. De tweede – premium – formule kost 50 euro per maand. Het verschil met de standaardformule is dat je hier 50 mbps krijg en je op drie schermen tegelijk tv kan kijken.

Beide formules zijn meteen opzegbaar en hebben als voordeel dat er geen installateur bij je thuis moet langskomen. Het systeem is poepsimpel. Je krijgt een 4g- en WiFi-modem toegestuurd en die kan je zelf installeren. Je steekt de modem in het stopcontact en klaar is kees. Vanaf dan kan je meteen beginnen surfen of tv-kijken. Bij Tadaam krijg je een extra applicatie voor iOS, Android of bv. Apple TV.

Tadaam biedt 2 verschillende formules.

In alle stilte

Het is op z’n minst opmerkelijk dat Telenet Tadaam in alle stilte heeft gelanceerd. Volgens Tweakers zou de dienst zijn opgemerkt door een Userbase-gebruiker genaamd Rubinho en Tweaker Shaidar. Beide heren hebben de website zelf ontdekt. Heb je zelf interesse in Tadaam? Hier kom je er alles over te weten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business