Skoda

Skoda had door dat kabeltjes zeker niet de toekomst zijn. Met Wireless SmartLink maakt het Apple Carplay en Android Auto draadloos mogelijk.

De tijd dat je in de wagen ligt te prutsen met talloze kabeltjes lijkt stilaan weg te ebben. Met de komst van draadloze laders werd het al een stuk gemakkelijker. Maar dat kabeltje kwam steeds weer naar boven als je Apple Carplay of Android Auto wilde gebruiken. Skoda denkt daar anders over.

Skoda Scala en Kamiq

Vorige week onthulde Skoda een nieuwe technologie genaamd ‘Wireless SmartLink’. In de nieuwe Scala en Kamiq krijg je de nieuwe generatie Smartlink aan boord. Die technologie maakt het mogelijk om via Bluetooth en wifi draadloos gegevens te gaan uitwisselen met het infotainmentsysteem. Je krijgt er ook een QI-enabled oplader bij zodat je ook het opladen helemaal draadloos kan uitvoeren.

Skoda
Draadloos laden én draadloze Carplay of Android auto is de ideale combinatie.

Gerelateerde artikelen

iOS 13 brengt Dark Mode, CarPlay-verbeteringen en meer

De geruchtenmolen voor de volgende grote software-updates draait op volle toeren. Zo zijn er bijvoorbeeld geruchten dat Android Q zal beschikken over een duistere modus, maar ook iOS 13 zou een dergelijke modus integreren.

Google geeft Android Auto een stevige update

Google start deze week met de uitrol van zijn nieuwe Android Auto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here