Nieuws

IFA 2019: Philips brengt nieuwe Hue Go en Smart Plug uit

Signify van Philips lanceerde vandaag op IFA 2019 een heleboel nieuwe producten. Een draagbare lamp, nieuwe spots en een smart plug.

We schreven er begin juni al over. Philips Signify heeft vandaag op IFA 2019 een aantal nieuwe producten onthuld in zijn Hue-reeks. Na zoveel jaren brengt het bedrijf een nieuwe Hue Go uit met bluetooth en een stuk grotere accu.

De nieuwe draagbare lamp zou vanaf oktober te koop zijn en vereist geen Hue Bridge om de lamp te bedienen. De oude Hue Go lamp zal uiteraard nog wel gewoon blijven functioneren. De Hue Go v2 zal zo’n 79.95 euro gaan kosten.

Gedaan met de Philips Hue Bridge

Signify lijkt meer en meer de Hue Bridge achterwege te willen laten. Naast de nieuwe Hue Go lanceerde het bedrijf ook nieuwe spots en lampen die allen voorzien zijn van bluetooth. Op die manier wordt de Hue Bridge in de toekomst overbodig.

Smart Button

Het bedrijf onthulde ook een nieuwe slimme knop. Met die knop kan je alle Hue-lampen verbinden en zo verschillende soorten scenes creëren. Je kan bijvoorbeeld instellen dat de lampen in de winter tussen 7 en 8 uur ’s ochtends feller licht geven en ’s avonds tussen 19 en 21 uur dan weer wat zachter zijn. Ook hier is de Hue Bridge niet meer nodig. Je kan dat in principe wel doen, want op die manier zijn er nog meer mogelijkheden met de nieuwe slimme knop.

De Philips Hue Smart Button zou zo’n 19.95 euro gaan kosten.

Smart Plug

Naast de nieuwe knop brengt Signify ook een nieuwe stekker uit. De huidige lampen kunnen erop aangesloten en bediend worden. Ook hier kan je dan scenes en verschillende kleuren gaan instellen afhankelijk van je smaak. De nieuwe stekker zal zo’n 29.95 euro kosten.

De komende twee dagen is ook onze redactie aanwezig op IFA 2019. Hier op Techpulse kan je alles volgen!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business