Philips

Naast twee knappe OLED+ televisies en Hue-toestellen, onthulde Philips vandaag op IFA ook een nieuwe draadloze ANC-hoofdtelefoon.

Advertentie

Tijdens een persconferentie op IFA heeft Philips (TP Vision) de Philips PH805 voorgesteld, een draadloze hoofdtelefoon met noise-cancelling. Philips belooft high-end specificaties voor een mid-range prijs. 

Philips’ hybride ANC-technologie

De hoofdtelefoon is voorzien van verschillende technologieën die moeten zorgen voor optimale geluidskwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit. Zo zal men via Bluetooth 5.0 draadloos kunnen luisteren voor een periode van 30 uur en na vijf minuten snelladen kan je alweer twee uur lang muziek luisteren (of je gebruikt gewoon de meegeleverde kabel). Dat luisteren doe je dankzij de krachtige neodymium drivers van 40 mm, die garant staan voor high resolution audio, met een frequentiebereik van 5 Hz tot 40 kHz. Met behulp van de geavanceerde hybride ANC-technologie van de PH805 luister je dan weer zonder gestoord te worden. De techonologie maakt immers gebruik van vier ECM-microfoons om 27 db van achtergrondgeluiden te onderdrukken, wat overeenkomt met zo’n 95 procent van alle lawaai, waaronder straatlawaai, achtergrondgeluid en stemmen. 

Philips
Met de geavanceerde ANC-technologie kan je muziek luisteren zonder gestoord te worden.

Volledige controle

De oorschelpen van de PH805 zijn voorzien van ergonomische oorkussens van traagschuim en zijn voorzien van gebruiksvriendelijke knoppen én touch-bediening. Omhoog of omlaag vegen past bijvoorbeeld het volume aan en door te tikken kan je ANC of Awarenessmode in- of uitschakelen, zodat je nog steeds hoort wat er om je heen gebeurt. De knoppen dienen dan weer om je muziek te bedienen. 

Met zijn gewicht van slechts 235 gram behoort de Philips PH805 tot de lichtere hoofdtelefoons in zijn soort en door zijn design is hij daarbovenop nog eens makkelijk op te vouwen ook. Een prijs is nog niet bekend, maar als we de term mid-range horen verwachten we een prijs tussen de 100 en 200 euro. 

Philips
Comfortabele oorschelpen met de PH805.

De komende twee dagen is ook onze redactie aanwezig op IFA 2019. Hier op Techpulse kan je alles volgen!

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here