Nieuws

Motorola lanceert budgetgerichte Moto E6 Plus smartphone

Vooral de Motorola One Zoom stond in de spotlights gisteren, maar daarnaast werd ook de budgetgerichte Moto E6 Plus aangekondigd.

De Motorola Moto E-smartphones staan al jaren bekend als goedkope smartphones die prima presteren voor hun prijs. Die reeks heeft nu een nieuwe toevoeging in de vorm van de Motorola Moto E6 Plus. Hij is de allereerste Moto E die beschikt over een dubbele camera achteraan.

Motorola Moto E6 Plus: specificaties en prijs

Zoals gewoonlijk beginnen we met een kort overzicht van de belangrijkste specificaties:

  • Display: 6,1 inch HD+-scherm (1560 x 720 pixels)
  • Chipset: MediaTek Helio P22
  • RAM-geheugen: 4GB
  • Intern geheugen: 64GB (uitbreidbaar met microSD-kaart)
  • Batterij: 3.000mAh (uitneembaar)
  • Frontcamera: 8MP in waterdruppelnotch
  • Camera’s achteraan: 13MP-hoofdcamera en 2MP-dieptelens

De vingerafdrukscanner zit hier zoals gewoonlijk verwerkt in het Motorola-logo op de achterkant van de smartphone (in tegenstelling tot bij de Motorola One Zoom). Snelladen ondersteunt hij niet, aangezien er een (intussen verouderde) microUSB-poort gebruikt wordt om hem op te laden. Hij draait wel op Android 9 Pie, maar zal de update naar Android 10 niet ontvangen, maar zal wel twee jaar lang beveiligingsupdates krijgen.

De Motorola Moto E6 Plus kost tot slot 159,99 euro en ligt vanaf 16 september in de winkel in de kleur polished graphite. Er is nog een goedkopere versie van de smartphone met slechts 2GB RAM-geheugen, maar die verschijnt niet in de Benelux evenals de andere kleurenvarianten van het toestel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business