Nieuws

IFA 2019: Western Digital levert dunste My Passport harde schijf

Western Digital onthult de dunste My Passport ooit. Zowel voor Windows- als Macgebruikers voorziet de opslaggigant leuke kleuren en zo'n 5TB aan opslaggeheugen.

Ook Western Digital kon niet ontbreken op IFA 2019. De jaarlijkse techconferentie in Berlijn is de ideale moment om leuke vernieuwingen op de markt te brengen. Vandaag lanceerde WD een vernieuwde lijn van zijn bekroonde My Passport.

Western Digital is mee

Een nieuwe krachtpatser met 5TB aan boord moet de vernieuwde WD-lijn versterken. Het bedrijf wil daarmee voldoen aan de hedendaagse behoeften van de consument. Met 5TB brengt Western Digital meteen ook de dunste draagbare harde schijf in zijn lijn uit. De schijf is slechts 19,15 mm dik en dus ideaal om mee te nemen op al je trips.

Kleurrijke schijven

Leuke kleuren, ook dat zijn de behoeften van de hedendaagse consument. Dus bracht Western Digital een reeks nieuwe kleuren uit voor zijn My Passport drive. Zwart, blauw en rood zijn beschikbaar om jouw schijf helemaal op te fleuren. Verder is de schijf op voorhand geformatteerd voor Windows 10 en krijgt hij een USB connector die compatibel is voor zowel 3.0 als 2.0.

Voor de macOS-gebruikers onder ons biedt WD zijn nieuwe schijf aan in midnight blue. Strak en modern. De schijf is geformatteerd voor macOS Mojave en krijgt een USB-C aansluiting mee. Helemaal up-to-date dus!

Voor zowel macOS als Windows voorziet Western Digital ook een bijhorend softwarepakket om je bestanden beter te beheren en ze te beschermen tegen kwaadwillige personen. Het pakket heet WD Discovery en krijg ook WD Security mee voor wachtwoordbeveiliging en encryptie. Tot slot kan je vanuit de Discovery-software naadloos importeren vanuit sociale media en cloudtoepassingen als Facebook, Google Drive of Dropbox.

“De draagbare schijven zijn volledig vernieuwd om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse consument.”

Midnight Blue voor de macOS gebruikers.

Heb je interesse in deze leuke krachtpatser? Hier kan je je inschrijven om als eerste een herinnering te ontvangen van de lancering.

De TechPulse-redactie is aanwezig op IFA 2019. Hier kan je al het nieuws volgen!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business