Nieuws

Disney+ kan nu gebruikt worden in Nederland

Verrassing van formaat: Nederlanders hoeven niet langer te wachten op Disney+, zij kunnen er vandaag al mee aan de slag.

Oorspronkelijk zou Disney+ pas op 12 november in bepaalde landen lanceren (waaronder Nederland), maar Disney komt met een verrassing en introduceert de dienst vanaf vandaag al in Nederland bij wijze van test. Daarmee worden de geruchten dat Nederland het uitverkoren testland is definitief bevestigd.

Wie in Nederland woont, kan een account aanmaken via de Disney+ website, Android-applicatie of iOS en tvOS app. Wie geen Apple TV of Chromecast heeft, kan de dienst alsnog gebruiken op PS4 en Xbox One. Bij het aanmaken van een account, zullen gebruikers wel een betaalmethode moeten opgeven. Maak je een account aan via de iOS applicatie, dan zal als betaalmethode automatisch je iTunes-betaalmethode worden gebruikt. Gebruikers hoeven echter niets te betalen wanneer ze voor 12 november annuleren, daarna kost de dienst 7 euro per maand of 70 euro per jaar.

Met een account kunnen er zeven profielen worden aangemaakt. Al deze profielen kunnen tegelijkertijd maximaal naar vier streams tegelijkertijd kijken. Wij Belgen moeten echter nog wachten op een officiële releasedatum voor de dienst. Een Nederlander een account laten maken en vervolgens in België inloggen (al dan niet via een VPN) werkt helaas niet. Geloof ons, we hebben het geprobeerd.

Per account kunnen er zeven profielen worden gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business