Nieuws

Jouw Telefoon-app voor Windows 10 ondersteunt nu ook telefoongesprekken

Microsoft lijkt sterk in te zetten op de Jouw Telefoon-app voor Windows 10. In een preview build is nu ondersteuning voor telefoongesprekken verschenen.

Sinds dit jaar kan je je Android-smartphone makkelijk koppelen met je Windows 10-pc met behulp van de Jouw Telefoon-app. Op die manier kan je meldingen en sms’en van je smartphone rechtstreeks zien op je pc. Afhankelijk van de smartphone die je hebt, kan je ook reageren op die berichten en meldingen. In deze korte workshop leggen we uit hoe jijzelf aan de slag kan gaan met de app.

Microsoft werkt de Jouw Telefoon-app bovendien voortdurend bij en voegt nieuwe functies toe. De allernieuwste functie is de ondersteuning voor telefoongesprekken. Die functie is momenteel alleen beschikbaar voor de zogenaamde Fast ring testers van de Windows 10 Insider preview. Als doorsnee gebruiker ga je de functie voorlopig nog niet terugvinden.

Eens de functie beschikbaar wordt, heb je alleen maar een Android-smartphone met Android 7.0 of hoger nodig. Met de Jouw Telefoon-app kan je vervolgens vanop je pc een telefoongesprek beginnen door handmatig een nummer in te geven of te zoeken naar de juiste persoon in je contacten. Daarnaast kan je inkomende oproepen vanop je pc accepteren of weigeren. Indien je ervoor kiest om een oproep te weigeren, dan kan je de beller meteen een sms-bericht sturen of hem/haar doorschakelen naar je voicemail.

Als je een Windows 10 Insider bent en deel uitmaakt van de Fast ring testers, dan zou je vanaf vandaag de nieuwe functie voor telefoongesprekken moeten kunnen gebruiken. Hou er in dat geval wel rekening mee dat er waarschijnlijk nog enkele mankementen zullen zijn en dat de software instabiel kan zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business