Nieuws

Dit zijn de nieuwigheden die Google gisteren onthulde

Google heeft zijn jaarlijks hardware evenement georganiseerd in New York. Dit waren de belangrijkste aankondigingen.
Gisteren vond het Made by Google-evenement plaats in New York. Op dat evenement stelt Google zijn aankomende gadgets officieel voor. Vergezeld van de nodige en minder nodige toeters en bellen. Zoals altijd werd er door fans volop gespeculeerd wat het bedrijf zou uitbrengen. Dat de Pixel 4 en Pixel 4 XL smartphones zouden gepresenteerd worden, dat stond op voorhand al vast. Maar verder werden nog een nieuwe Pixelbook, smartspeakers en earbuds verwacht.De zoekmachinegigant houdt niet zo van de spanning opbouwen tijdens zulke evenementen. Het evenement was nog maar enkele minuten bezig of Rick Osterloh, hoofd van het hardware departement, toonde al een screenshot van alle gadgets die zouden voorgesteld. We zetten de belangrijkste aankondigen even op een rijtje:

Google Pixel 4

We beginnen bij de Pixel 4. De onthulling waar de wereld het meest in geïnteresseerd was. De opvolger van de Pixel 3 wil, zoals veel smartphonebouwers, sterk inzetten op mobiele fotografie.Daarom gaf Google het toestel een 12.2 MP primaire camera, 16 MP telefoto-camera en tot slot een 8 MP selfiecamera. Alle camera's kunnen 4K schieten aan 30 fps en 1080p aan 120 fps. Zo komt de Pixel 4 ongeveer gelijk te staan met de iPhone 11 of Huawei's P30 Pro.Verder heeft de Pixel 4 een nieuwe technologie gekregen die het bedrijf Motion Sense noemt. Met Motion Sense kan je simpelweg met handgebaren je toestel bedienen. Om telefoontjes op te nemen, liedjes te skippen of zelfs je smartphone te ontgrendelen, alles werkt via Motion Sense.Tot slot heeft de zoekmachinegigant Google Assistant overal geïmplementeerd waar het kan en heeft ook de opname-app een stevige update gekregen. Aan de hand van A.I. analyseert de software wat je opneemt en kan het meteen ook teksten trancribreren.Helaas is deze nieuwe krachtpatser nog niet meteen bij ons verkrijgbaar. Op 22 oktober komt hij naar Duitsland en het Verenigd Koninkrijk voor volgende prijzen:
  • Google Pixel 4 (64GB): 749 euro
  • Google Pixel 4 (128GB): 849 euro
  • Google Pixel 4 XL (64GB): 899 euro
  • Google Pixel 4 XL (128GB): 999 euro
https://twitter.com/madebygoogle/status/1184124024701341696

Pixel Buds

Een nieuwe poging van het bedrijf om Google Assistant te implementeren in een paar earbuds. De Pixel Buds zijn volledig draadloos en zouden tot 5 uur batterijduur leveren. Je kan die batterijduur opkrikken door op te laden met de bijhorende case tot 24 uur. De nieuwe earbuds zullen pas ergens in 2020 op de markt komen. Nog even wachten dus.

Google Stadia

De nieuwe gamestreamingdienst van het bedrijf zal op 19 november ook in België het levenslicht zien.

Nieuwe Nest Mini

Een nieuwe Nest Mini in vier leuke kleuren. Verbeterde audiokwaliteit, bas die twee maal krachtiger is en een microfooon die je eindelijk echt verstaat. Verder claimt Google dat de nieuwe Nest Mini een groenere voetafdruk heeft omdat het tot 35 procent gemaakt is uit gerecycleerde plastic.Het nieuwe toestel is vanaf 22 oktober bij ons beschikbaar voor 59 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business