Nieuws

VTM GO krijgt app voor Android en Apple TV

Je favoriete programma gemist? VTM zal zijn gratis VTM GO-app ook beschikbaar stellen voor de smart-tv.

VTM GO is het gratis online videoplatform van de Vlaamse televisiezender VTM. Hierop kunnen kijkers een ruim van Vlaamse en internationale programma’s die op de zender worden uitgezonden (her)bekijken. De applicatie was al compatibel met verschillende platformen. Via de website kan je series en films kijken op je laptop. VTM GO heeft eveneens een smartphone-app die zowel in Play Store als Apple Store gedownload kan worden. Het platform is volledig gratis, maar aan de reclame-onderbrekingen zal je niet kunnen ontsnappen. Je kan ook live kijken naar alle zenders die in het portfolio van het mediabedrijf Medialaan zitten: VTM, VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTM KIDS en VTM KIDS JR. Medialaan is onderdeel van De Persgroep Publishing,

Misschien enigszins opmerkelijk was dat VTM GO nog geen applicatie had voor de smart-tv’s. In principe kon je via je je smartphone al wel de programma’s draadloos streamen naar de televisie als je deze verbond met Chromecast of Airplay. Vandaag kondigt Medialaan, een gloednieuwe smart-tv app aan. Deze is compatibel voor zowel Android als Apple TV.

Familie

De applicatie kan tot dusver zeker een succes genoemd worden. Sinds zijn lancering in april dit jaar is het al goed 37 miljoen views en 800.000 actieve gebruikers. Familie lijkt blijkbaar goed te scoren: het was zowel in september als in oktober het meest bekeken programma via VTM GO.

In november zullen er ook enkele nieuwe titels toegevoegd worden aan het aanbod. Enkele Vlaamse programma’s zijn De Code van Coppens, de misdaadserie Coppers en het eerste seizoen van de dramaserie Cordon dat in 2014 werd uitgezonden. Met The Business kan VTM ook met een nieuwe buitenlandse fictie-reeks uitpakken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business