Nieuws

Aanbod Apple Arcade games gegroeid naar 100

Bijna twee maanden geleden werd Apple's gamedienst gelanceerd en gamers kunnen nu kiezen uit maar liefst 100 games om te spelen.

De abonnementsdienst voor games, Apple Arcade, is flink gegroeid in diens aanbod. Tijdens de start waren er 50 games beschikbaar, nu zijn dit er 100.

Zes nieuwe games

Dat werd vandaag bekend toen er zes nieuwe games werden toegevoegd aan de dienst van Apple. Dat zijn, Sociable Soccer, het vervolg op Sensible Soccer wat bij vele favoriet was in de jaren ’90. In Sociable Soccer verzamel je spelerskaarten en vertegenwoordig je je favoriete voetbalclub. Ook de game Ufo on Tape: First Contact is nu beschikbaar op Arcade, dit is ook een vervolg, in 2010 verscheen de game Ufo on Tape voor de iPhone. In dit spel jaag je ufo’s na. En dan is er nog de game Takeshi en Hiroshi, een combinatie tussen poppenanimatie en rollenspel wat het verhaal vertelt van twee broers. De vierde game is Guildlings een avonturengame die fantasie mixt met moderne wereldelementen. De laatste twee games die zijn toegevoegd zijn ouderwetse spellen die in een nieuw online jasje zijn gestoken, Discolored een kleurrijk puzzelavontuur en Marble it up: Mayhem gebaseerd op het bekende Marble it up! spel, een knikkersimulator.

Voordelen Arcade

Apple Arcade is met een abonnementsprijs van 4,99 euro per maand heel toegankelijk en het leuke is dat de dienst heel veel verschillende soorten games aanbiedt. Van bekende gameontwikkelaars tot start-up ontwikkelaars. En wat ook heel fijn is: je kunt alle games gratis updaten, je hebt geen last van reclames tijdens het spelen en je kunt offline gamen. Maar let wel op, een aantal games is maar beperkt beschikbaar. Wees er dus op tijd bij!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business