Nieuws

Disney Plus kampt met errors op eerste dag van lancering

Vandaag is het 12 november en dat betekent de lancering van Disney Plus, helaas nog niet voor ons, alleen liep dat niet helemaal vlekkeloos.

Disney Plus is vandaag officieel gelanceerd, alleen geluksvogels in Nederland konden al sinds september gebruikmaken van de streamingsdienst. Maar dat ging niet helemaal goed.

 

Errors

In de ochtend werden een er aantal technische foutjes ontdekt, zo kregen een paar enthousiaste fans de melding dat er geen verbinding kon worden gemaakt met Disney Plus. Er werd hen gevraagd om het later nog eens te proberen. Veel mensen lieten op Twitter weten dat ze deze error kregen bij het inschakelen van de streamingsdienst. Anderen konden de app niet goed vinden in de App Store. De errors ontstonden bij de Wreck-it Ralph films. In de piek werden er 7926 meldingen gemaakt door mensen die problemen ondervonden met Disney Plus, zo meldt Downdetector.

24/7 toezicht

Disney heeft teams op de lancering van de streamingsdienst gezet die 24/7 toezicht houden en volgens een woordvoerder van het bedrijf zijn ze bezig om zo snel mogelijk met een oplossing te komen voor de problemen. “De aanvraag van consumenten heeft onze hoogste verwachtingen overtroffen. Hoewel we enorm blij zijn met deze respons, zijn we ons ook bewust van de huidige problemen die gebruikers ondervinden. We doen er alles aan om dit op te lossen. We waarderen uw geduld”.

Voor disneyfans in Puerto Rico is het helemaal zuur, zij kregen namelijk te horen dat ze toch nog een week moeten wachten tot de streamingsdienst beschikbaar is. Terwijl het in eerste instantie daar ook vandaag gelanceerd zou worden. Maar dat is nog lang niet zo vervelend als voor ons, gezien wij nog zeker vier maanden moeten wachten tot we Disney Plus tot onze beschikking hebben.

disneyDisney pluserrorontspanningproblemenStreamingsdienst

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals