Epson richt zich volledig op de filmliefhebber met deze nieuwe projectoren en belooft de bioscoopervaring te evenaren. De ondersteuning van 4K content en een aangename bediening moeten hier alvast bij helpen.

Dit is de E-Tron Sportback SUV Coupé. Veel woorden voor een wagen maar het komt erop neer dat hij een alternatief voor de bestaande E-Tron moet bieden.

Op de 2019 LA Auto Show heeft Audi zijn tweede elektrische wagen onthult. Het gaat om de E-Tron Sportback die gebaseerd is op zijn bestaande E-Tron SUV en zal vanaf midden 2020 al op de markt komen.

Audi E-Tron Sportback

Audi’s nieuwe premium elektrische wagen belooft 500 kilometer autonomie en ongeveer 350 pk onder de ‘motorkap’. De vanafprijs van deze nieuwe premiumwagen is 73.350 euro en daarvoor krijg je een iets minder krachtige motor mee.

Daarmee komt de E-Tron Sportback enorm hard in de buurt van Audi’s bestaande E-Tron.  Hij blijkt namelijk helemaal gebaseerd te zijn op het onderstel en de techniek van de E-Tron. Beide E-Trons zijn onderdeel van de nieuwe strategie waarbij Volkswagen hevig inzet op elektrisch rijden.

Opladen

‘De oplaadmogelijkheden zijn legio’. Je kan de E-Tron Sportback thuis opladen via het klassieke stopcontact of via een optionele Audi Wallbox. Verder kan je uiteraard langs de weg gebruikmaken van alle mogelijke laadpalen en werkt de Duitse autobouwer daarvoor samen met IONITY.

Audi e-tron sportback
Het interieur komt helemaal overeen als dat van zijn grotere broertje.

Interieur

Verder valt er over de nieuwe elektrische SUV niet te zeggen. Het interieur komt helemaal overeen met zijn grotere broertje. Vermoedelijk wil de autobouwer met deze elektrische coupé SUV de elektrische familie gewoon wat uitbreiden om te laten zien dat een groter aanbod onderweg is.

Audi e-tron Sportback Audi e-tron Sportback Audi e-tron Sportback Audi e-tron Sportback