Nieuws

Apple Pro Display XDR heeft speciaal Apple-doekje nodig voor schoonmaak

Kies jij ervoor om 1000 dollar te betalen voor een matte nano-textuur op de Pro Display XDR-monitor van Apple? Dan heb je ook een speciaal doekje nodig.

Als je het nog niet gek genoeg vond dat deze professionele Pro Display XDR van Apple 5000 dollar kost én de voet apart te verkrijgen is voor 1000 dollar, dan hebben wij goed nieuws. Ook het doekje dat je moet gebruiken om de monitor schoon te maken zal via Apple apart te kopen zijn. Al krijg je het eerste exemplaar gelukkig wel mee in de doos. 

Apple Pro Display XDR prijs

Prijzige nano-textuur

De Pro Display XDR is ondertussen verkrijgbaar via Apple en dat kan ook met de zogenaamde nano textuur-update als extra optie. Dat kost trouwens ook nog eens 1000 dollar, al is daar wel een goede reden voor. De nano-textuur zorgt immers voor een mat effect op de monitor. Dit verschilt met andere monitoren in het feit dat zij een coating gebruiken om weerspiegelingen tegen te gaan, terwijl Apple ervoor heeft gekozen om hun matte textuur op het nano level in het display te krassen. Zo ontstaat er geen vervorming van de kleuren van de Pro Display XDR. 

Dry polishing doekje Apple

Op een oppervlak zo gevoelig als dit spreekt het dan natuurlijk voor zich dat je geen water en zeep moet gaan gebruiken om het proper te maken. Daarom levert Apple een zogenaamd ‘dry polishing’ doekje mee en Apple raadt iedereen aan om enkel en alleen een doekje van Apple zelf te gebruiken. Wie zijn doekje kwijtspeelt (of verslijt door veel te morsen) kan bij de klantendienst van Apple terecht voor een nieuw doekje. Hoeveel dat je zal kosten is niet bekend. Speciaal wasmiddel om je doekje met de hand te wassen als het vuil is, heb je gelukkig niet nodig.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business