Nieuws

Tesla gaat weldra Disney+ toevoegen aan Tesla Theater

Alsof Netflix en YouTube nog niet voldoende waren, gaat Tesla weldra ook Disney+ toevoegen aan het Tesla Theater in al hun wagens.

Elon Musk bracht de afgelopen kerstdagen door met zijn fans op Twitter en beantwoorde daar allerhande vragen over Tesla. Eén van die vragen ging over de toevoeging van Disney+ aan Tesla Theater, de applicatie die bestuurders sinds de update in september al toegang geeft tot bijvoorbeeld Netflix en YouTube. Musk liet weten dat het “soon” toegevoegd zal worden, maar een exacte tijdlijn gaf hij niet. In België is het nog tot maart wachten op Disney+, dus Musk kan gerust zijn tijd nemen wat ons betreft, al zit men er in andere landen wel al op te wachten. 

Nog meer updates van Tesla

Net voor Kerstmis voorzag Tesla bestuurders wel al van een andere update, met daarin onder andere de toevoeging van het populaire streamingplatform Twitch aan Tesla Theater en ook de bekende simulatiegame Stardew Valley kan nu gespeeld worden op de console. Tesla Theater is enkel en alleen beschikbaar als je niet met de wagen aan het rijden bent, bijvoorbeeld als je aan het wachten bent bij een Supercharger dus. 

Enkele serieuzere updates die ook over-the-air werden toegevoegd aan bestaande Tesla-wagens waren de mogelijkheid om dashcam-filmpjes automatisch op te slaan als er op de hoorn gedrukt wordt en de toevoeging van stemcommando’s. 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business