Nieuws

Seizoen 2 van The Mandalorian verschijnt in de herfst van 2020

Belgische fans moeten nog even wachten op Disney+, maar The Mandalorian seizoen 2 is alvast aangekondigd door de executive director.

In een tweet zonder enige extra informatie, liet Jon Favreau, executive producer van de Star Wars-serie The Mandalorian weten dat het tweede seizoen eraan komt in de herfst van 2020.

Seizoensfinale The Mandalorian goed onthaald

Het nieuwtje werd publiekelijk gemaakt net nadat de laatste aflevering van het eerste seizoen op Disney+ verschenen is. Deze werd positief ontvangen en fans leken voor het merendeel tevreden met het einde. Er werd ook alvast een teaser getoond met in de hoofdrol Moff Gideon, de slechterik uit The Mandalorian. 

Pech voor Belgische fans

Ondertussen wachten we hier in België nog steeds op de officiële lancering van Disney+. Hoewel het streamingplatform in Nederland wel al beschikbaar is, zullen we hier nog zeker moeten wachten tot maart 2020. Het voordeel is dan natuurlijk dat we de hele serie in één keer zullen kunnen bingewatchen in plaats van wekelijks te moeten wachten op een aflevering. Werkende VPN’s die voor toegang tot de streamingdienst kunnen zorgen zijn er vooralsnog niet. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business