Nieuws

Witcher 3-game populairder dan ooit dankzij Netflix-serie

The Witcher 3 is momenteel populairder dan in 2015 bij de release van de game. Dat is allemaal te danken aan The Witcher op Netflix.

Vier jaar na het verschijnen van The Witcher 3, breekt de game opnieuw records op gamingplatform Steam. De game werd afgelopen zondag door meer gelijktijdige spelers gespeeld dan ooit tevoren. 

94.000 spelers

Bij de lancering van de game in mei van 2015 speelden 92.268 fans The Witcher 3 tegelijkertijd, een getal dat meestal moeilijk te breken is als de game ouder wordt. Met wat hulp van Netflix lukte dat echter wel. Het streamingplatform maakte vorige week het eerste seizoen van The Witcher beschikbaar en het grote succes daarvan zorgde ervoor dat iedereen duidelijk opnieuw zin kreeg om het spel te spelen. 94.000 spelers, om exact te zijn, een nieuw record dus. 

Met korting verkrijgbaar op Steam

Wie The Witcher 3 nog wil spelen, kan de game momenteel op Steam vinden met een korting van 70 procent. Zo kost de Game of The Year Edition nog maar 14,99 euro. Wie Xbox Game Pass heeft, kan de game zelfs gratis spelen. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business