Medical Police is waarschijnlijk de slechtste serie die je dit jaar op Netflix gaat zien, maar de absurde humor maakt ze juist enorm hilarisch.

Wie van duistere humor houdt, kan vanaf vandaag Medical Police kijken op Netflix. De komedie is een spin-off van het al even vreemde Childrens Hospital, een serie die zeven seizoenen lang absolute nonsens naar televisie bracht. Medical Police heeft 10 afleveringen in het eerste seizoen en is te kijken op Netflix vanaf 10 januari 2020. 

Van Childrens Hospital tot Medical Police

Medical Police volgt twee Amerikaanse dokters die in een kinderhospitaal in het Braziliaanse Sao Paulo werken. Ze ontdekken per ongeluk een virus dat de wereld kan vernietigen en gaan op onderzoek uit. Niet veel later worden ze ingelijfd als geheime agenten en beginnen ze aan hun race tegen de tijd om een vaccin te vinden. 

In de serie zien we Erinn Hayes en Rob Huebel in de hoofdrollen, maar ook Sarayu Blue (I Feel Bad), Malin Akerman (Billions), Ken Marino (The Babysitter), and Lake Bell (In a World…). Het zijn niet meteen de meest bekende namen, maar enkele gezichten zal je ongetwijfeld herkennen uit andere series of films. 

Wie vanavond dus lekker wil ontspannen met wat absurde humor, kan Medical Police vinden op Netflix. Als je liever iets anders kijkt, dan kan je hier alle Netflix-releases van januari vinden.