Nieuws

Disney+ vanaf deze zomer in België

Disney Disney+
Disney+ zal vanaf deze zomer beschikbaar zijn in België. Onze buurlanden hebben meer geluk.

Er zijn meer details over de lancering van Disney+ in Europa. Het streamingplatform heeft de lancering naar meer Europese landen met een week vervroegd. Nu zou de dienst vanaf 24 maart beschikbaar zijn in o.a. Frankrijk, Duitsland en Italië. Nu zou het ook de bedoeling zijn dat de populaire videostreamingdienst vanaf deze zomer beschikbaar zal zijn in België.

Disney+ in België

Vanaf 24 maart zal de videodienst officieel beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Portugal, Duitsland, Ierland, Frankrijk, Australië en Zwitserland. Helaas zit België (zoals eerst gedacht) er nog niet bij. Al onze buurlanden hebben meer geluk. Maar niet getreurd, het videostreamingplatform zou samen met andere landen in West-Europa vanaf deze zomer ook in België moeten geïntroduceerd worden.

Helaas heeft Disney er geen specifieke datum opgeplakt dus hebben we er zelf het raden naar. Intussen kunnen Nederlanders, Amerikanen en Canadezen wel al volop profiteren van het aanbod van Disney+. De dienst zou in Europa 7 euro per maand kosten of 70 euro per jaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business