Nieuws

Twitter maakt het makkelijker om conversaties te volgen

geschorste accounts
Twitter gaat het voor iOS gebruikers nog eenvoudiger maken om reacties van vrienden op tweets te volgen. Dat doet het platform door visuele elementen toe te voegen.

Door Twitter scrollen zorgt nog steeds vaak voor verwarring door de vele tweets, retweets en reacties. In het verleden heeft het sociale mediaplatform de flow al beter proberen maken, maar met gematigd succes. Een nieuwe functie moet het nu duidelijker maken wie van je vrienden deelneemt aan een gesprek op Twitter. Voorlopig enkel op iOS.

Visuele update

Zoals je in bovenstaande tweet kan zien, worden reacties op een tweet van mensen die je volgt vanaf nu met een lijntje verbonden aan de hoofdtweet. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker het overzicht kan bewaren en niet langer een tweet moet aanklikken om bepaalde reacties te zien. De aanpassingen werden vorig jaar al getest in beta en werden duidelijk goedgekeurd.

Enkel voor Twitter op iOS

Momenteel kunnen enkel iOS-gebruikers genieten van de nieuwe functie. Twitter gaf nog geen duidelijk antwoord op de vraag wanneer de update naar Android zal komen, al is het wel zeker dat deze in de nabije toekomst beschikbaar zal zijn. In het verleden gebeurde het wel vaker dat beide besturingssystemen op verschillende momenten een update mochten ontvangen. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business