storing

Snapchat-gebruikers kunnen momenteel geen snaps van hun vrienden ontvangen. Dit heeft te maken met een storing.

Vanwege een storing bij het populaire platform Snapchat, kunnen gebruikers geen foto’s of video’s met elkaar uitwisselen.

Meer dan 1000 meldingen binnen

Op de website allestoringen.nl zijn inmiddels al meer dan 1000 meldingen binnengekomen, van mensen die problemen ondervinden op Snapchat. Ook wordt de hashtag #snapchatdown op Twitter al veelvuldig gebruikt. Gebruikers van het platform kunnen sinds 12 uur vanmiddag geen snaps ontvangen, maar ook niet versturen. Daarnaast is het ook niet mogelijk om ontvangen tekstberichten in chats te openen.

Oorzaak storing nog niet bekend

Het bedrijf heeft inmiddels via Twitter gereageerd op de storing en zegt: “Bedankt voor het melden, we onderzoeken de zaak nu. Wat de storing heeft veroorzaakt is niet bekend en ook niet hoeveel mensen er last van hebben en hoe lang het nog gaat duren”. Snapchat heeft dus werkelijk geen idee hoe dit probleem is ontstaan, en wanneer het opgelost wordt. Met name gebruikers in Europa, Frankrijk, België, Nederland en Engeland, hebben last van de storing, zo is te zien op de kaart van allestoringen.nl.

Snaps versturen of ontvangen zit er dus even niet in, maar gelukkig kunnen we ook via andere sociale platformen zoals WhatsApp en Instagram, foto’s met elkaar delen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here