Sennheiser

Sennheiser heeft een opvolger van de Momentum True Wireless earbuds.

De Duitse audiogigant Sennheiser heeft vandaag zijn 2e generatie true wireless earbuds gelanceerd. De Momentum True Wireless 2 earbuds hebben nu ook actieve ruisonderdrukking. Het gaat dus om premium in-ear earbuds met een meer verfijnde ergonomie en batterijduur tot 7 uur.

Sennheiser

Altijd en overal

Inderdaad, zo werkt dat meestal wel met earbuds. De tweede generatie earbuds van Sennheiser kunnen door de meegeleverde oplaadcase tot maximaal 28 uur mee. Volgens het bedrijf zijn de nieuwe earbus van 7-mm dynamische drivers die in Duitsland zelf ontwikkeld zijn. Met de bijhorende Smart Control-app kan je de ingebouwde equalizer in de earbuds aanpassen.

Natuurlijk is de meest nieuwe functie de ruisonderdrukking. Je kan nu ook je omgeving volledig uitzetten dankzij de passieve ruisonderdrukking. Wil je toch graag je omgeving horen? Dan kan je met de Transparent Hearing-functie in één aanraking de functie aan of uit zetten.

Sennheiser comfort

Zoals we van Sennheiser gewend zijn, bieden de earbuds optimaal draagcomfort, de hele dag lang. De in-ears zijn 2 mm kleiner dan het vorige model en bieden daarmee een nog betere pasvorm. 

De Momentum True Wireless 2 zijn beschikbaar in twee kleuren: zwart en wit. Ze kosten je 299 euro en zullen vanaf april beschikbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

LG komt met zelfreinigende earbuds vanaf juli

Vanaf juli zijn de langverwachte LG Tones eindelijk beschikbaar in België.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here