Nieuws

Apple stelt Final Cut Pro X en Logic Pro X 3 maanden gratis beschikbaar

Apple
Je kan nu tot 3 maanden gratis gebruikmaken van Apple Final Cut Pro X en Logic Pro X. Zowel film- als audiofanaten worden in de watten gelegd.

Ook Apple denkt aan alle werkende mensen thuis. En daarmee bedoelen we ook studenten, artiesten, muziekmakers, filmmakers en hobbyisten. Om hen een hart onder de riem te steken heeft de iPhonebouwer zijn iconische Final Cut Pro X voor 90 dagen gratis beschikbaar gesteld. Ook het nieuwere Logic X Pro voor audiobewerking is nu gratis te downloaden voor 90 dagen gratis gebruik.

Apple Final Cut Pro X

Na die drie maanden kunnen gebruikers kiezen of ze hun abonnement willen verlengen. Ze zullen in dat laatste geval alsnog 300 dollar moeten betalen voor een licentie, maar dan heb je toch al wat ingehaald zonder kosten.

Wie graag van het aantrekkelijke voordeel van Apple gebruik wil maken kan het programma hier downloaden: https://www.apple.com/final-cut-pro/trial/. De audiofans van Logix Pro X kunnen hier terecht.

Apple
Logic Pro X

Logic Pro X

Volgens 9to5Mac is het de eerste keer dat Apple zijn nieuwe programma voor audiobewerking gratis ter beschikking stelt. Klanten die vandaag al in de trialperiode voor één van beide programma’s zitten kunnen zich alsnog aanmelden en zullen dan ook extra 90 dagen bovenop hun pakket krijgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business