The Office Jim Krasinski

John Krasinski mag dan in zijn home office zitten, maar de acteur weet nog steeds positieve vibes de wereld in te sturen. Met gastoptreden van Steve Carell.

Terwijl we allemaal thuis werken door de corona crisis en genoeg tijd hebben om The Office te bingewatchen, blijft John Krasinski, beter bekend als Jim Halpert in de reeks, niet bij de pakken zitten. Omdat we allemaal wel wat positiviteit kunnen gebruiken, besloot hij om een nieuw YouTube-kanaal te beginnen dat de focus op goed nieuws legt.

The Home Office

De eerste video is, hoe kan het ook anders, opgenomen in het home office van Krasinski. Net zoals zovelen zit hij ook gewoon thuis en moet hij zich behelpen met het materiaal dat hij beschikbaar heeft. In zijn geval zijn dat twee smartphones camera’s en een door zijn dochters handgetekend logo voor het nieuwe kanaal. 

“I’m John Krasinski, and if it isn’t clear yet, I have absolutely no idea what I’m doing.”

Het nieuws dat gebracht wordt is stuk voor stuk hartverwarmend, met verhalen over mensen in de zorg, familie en goede daden tussen buren of zelfs wildvreemden. Halverwege de aflevering verwelkomt Krasinski Office-alumn Steve Carell en hebben de twee het over de vijftiende verjaardag van The Office. Tegen het einde van de video interviewt Krasinski dan weer een tiener die vorige week haar laatste ronde chemo onderging. 

Onstopbaar internetsucces

Sinds het kanaal op 29 maart live ging, groeide het aantal abonnees explosief. Twee dagen later staat de teller op 576.000 en lijkt er nog geen einde te komen aan het succes. De eerste aflevering is ondertussen 7,4 miljoen keer bekeken. Krasinski liet alvast weten dat er zeker nog meer afleveringen zullen verschijnen. Gelukkig dus dat de lockdown nog zeker enkele weken zal duren. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here